RYLOWA, 2
32-820 Szczurowa
tel. 885222050
e-mail: biuro@chabura.pl
www: www.chabura.pl
Zakład Mięsny „ CHABURA” powstał tam, gdzie rodzina mieszka i pracuje od lat – w malowniczej Rylowej między Tarnowem a Brzeskiem w zakolu Raby i Wisły na terenie czystej ekologicznie Małopolski.
Zakład Mięsny „CHABURA” to rodzinna firma z tradycjami. A wszystko zaczęło się od niewielkiego, inspirowanego rodzinnymi tradycjami wędliniarskimi przedsięwzięcia, które zainicjował Zbigniew Chabura.
Zakład Mięsny „ CHABURA” powstał tam, gdzie rodzina mieszka i pracuje od lat – w malowniczej Rylowej między Tarnowem a Brzeskiem w zakolu Raby i Wisły na terenie czystej ekologicznie Małopolski.
W latach 2000 – 2003 wybudowany od podstaw nowy zakład .Swój bardzo dynamiczny rozwój, zawdzięcza: pracy wykwalifikowanych fachowców, nowoczesnym maszynom i technologii, „mądrej polityce handlowej” oraz jak zawsze najwyższej jakości produkowanych wyrobów.
Z czasem do interesu dołączyli Tomasz i Iwona Chabura główny technolog zakładu : syn i córka seniora rodu. Uznanie, jakie budziła jakość sygnowanych ich nazwiskiem wyrobów mięsnych, doprowadziła do dalszego dynamicznego rozwoju zakładu.
Dziś licząca ponad 100 pracowników spółka siłą kompetencji fachowego personelu, możliwościami technologicznymi oraz skalą działania wyrasta znacznie poza ramy przedsiębiorstwa typowo familijnego. Zachował się jednak jego najcenniejszy wyróżnik: codzienna, czuła troska właścicieli o to, by wędliny były najlepszymi produktami , jakie rodzina Chaburów może z dumą polecić Państwa rodzinie.